PALVELUT

Vaikuttajamarkkinointi

Vaikuttajamarkkinointi on kustannustehokas ja trendikäs tapa kuulua ja näkyä. Sosiaalisen median vaikuttajilla on visuaalista silmää, sana hallussa ja tuhansia uskollisia seuraajia. 

Vaikuttajamarkkinointiverkostoomme kuuluu eri kokoisia yleisöjä ja eri kohderyhmiä tavoittavia sosiaalisen median ammattilaisia, jotka työskentelevät omalla henkilöbrändillään asiakkaiden myynnin edistämiseksi.

Tuotteista ja palvelusta riippuen etsimme asiakkaalle sopivimman vaikuttajan, ja suunnittelemme kaiken kokoiset kampanjat tiiviissä yhteistyössä vaikuttajan ja asiakkaan kanssa. Vaikuttajamarkkinoinnin lisäksi voimme olla avuksi myös sosiaalisen median kanavien päivityksessä.

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

8 + 5 =

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere