PALVELUT

 Videotuotannot ja valokuvauspalvelut

Aikaansa seuraava yritys viestii laadukkaan kuvan keinoin. Liikkuva kuva ja näyttävät stillkuvat tuovat yrityksen tekijöineen, tuotteineen ja palveluineen lähemmäs asiakasta.

Toteutamme visuaalisesti näyttävät ja teknisesti korkeatasoiset videot ja stillkuvat yhdessä ammattitaitoisen ja laajan kumppaniverkostomme kanssa. Videotuotteitamme ovat muassa brändi- ja tuotevideot, mainosvideot, referenssivideot, tapahtumataltioinnit sekä vaativammat videototeutukset televisioon ja striimauspalveluihin. Editoidut stillkuvamme sopivat mainiosti printtijulkaisuihin, tienvarsimainoksiin, verkkosivuille tai vaikka sosiaaliseen mediaan.

Niin stillkuvauksissa kuin videokuvauksissakin tuotantoryhmä lavastaa ja valaisee lokaation mahdollisuuksien mukaan. Käsikirjoitamme audiovisuaaliset teokset tarinankeronnallisia elementtejä hyödyntäen ja asiakkaidemme yksilölliset toiveet huomioiden. Videot voidaan toteuttaa elokuvallisella tai dokumentaarisemmalla sävyllä, ja rekrytoimme asiakkaan niin halutessa kameran toiselle puolelle myös juontajan, haastattelijan, mallin tai vaikka näyttelijän. Kunnioitamme aina myös editointi- ja jälkituotantovaiheessa asiakkaan visiota ja tuotamme valmiit materiaalit tukemaan asiakkaan omaa viestintästrategiaa.

”Monikäyttöinen video on markkinointi-investointi, joka maksaa itsensä takaisin.”

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

13 + 14 =

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere