Videotuotannot ovat tulleet Helena Riihitupa Oy:n palveluvalikoimaan jäädäkseen. Visuaalinen video täydentää mainiosti kirjoitettua tekstiä ja välittää informaatiota myös kiireiselle surffailijalle. 

Aikaansa seuraava yritys viestii tänä päivänä palveluistaan monikanavaisesti ja erilaisin formaatein. Jos mielii saada lisää näkyvyyttä ja kasvua, laadulla tuotettu video on aina tuottava sijoitus. Vaikka kirjoitetulle tekstille on edelleen uskollinen kuluttajakuntansa, yhä useampi mielellään pysähtyy liikkuvan kuvan äärelle. 

Helena Riihitupa Oy on toteuttanut kumppaniverkostonsa kanssa erilaisia videoproduktioita kasvavalla volyymilla. Verkostoon kuuluvien tuotantoyhtiöiden kanssa ollaan paketoitu muun muassa tapahtumataltiointeja, palvelu- ja tuote-esittelyjä sekä referenssivideoita. Yhteisissä projekteissa Helena Riihitupa Oy ottaa hoitaakseen ensin esituotannon yhdessä asiakkaan kanssa, koska asiakas on yritykselle aina tutumpi. Tuotantoyhtiö vastaa materiaalin taltioinnista ja editoinnista ja tuo tarvittaessa videontekijän näkökulmaa projekteihin, jos sitä kaivataan. 

Yrityksen verkostojen avulla siis jokaiseen projektiin ja sen eri työvaiheisiin voidaan kiinnittää taitavimmat ammattilaiset, ja koko videotuotantopalvelu aina ideoinnista ja aikatauluttamisesta toteutukseen ja valmiin videon toimitukseen onnistuu Helena Riihitupa Oy:n kautta.

Videota voi hyödyntää uudestaan ja uudestaan

Työelämään siirtyy koko ajan niin sanottuja videonatiiveja, jotka ovat tottuneet kuluttamaan videomuotoista sisältöä. He ymmärtävät videon välittämiä toimintatarkoituksia ja osaavat arvostaa laadulla tehtyä kuvaa.

Ammattimaisesti tuotettu video tuo myös yrityksen asiakasta lähelle. Kun videolla näkyy yrityksen kasvoja, toimitiloja ja asiakkaita, katsoja kokee organisaation samaistuttavammaksi ja helposti lähestyttävämmäksi. Video myös maksaa itsensä takaisin: kertaalleen laadukkaasti tehtyä pätkää voi hyödyntää uudelleen ja uudelleen.

Asiakas voi heijastaa videon muun muassa messuilla suurelle screenille tai laittaa sen pyörimään ruudulta omalle messu-standilleen. Videota voi myös käyttää sosiaalisen median kaikissa kanavissa ja hyödyntää myyntityössä. Palvelua tai tuotetta esitellessä video myös takaa sen, että jokainen sitä katsova saa aina samat tiedot yhtä kattavasti. 

Juontaja alleviivaa videon sanomaa

Helena Riihitupa Oy:n videotuotannot ovat hyvin kokonaisvaltainen palvelu. Videon sanomaa teroittamaan voidaan myös kiinnittää juontaja, joka joko haastattelee yrityksen omaa asiantuntijaa tai kertoo tuotteesta tai palvelusta yrityksen suulla. Helena Riihitupa Oy ja Jukkatalo ovat tehneet yhdessä muun muassa kohde-esittelyvideoita.

— Juontaja-Henriikka on toiminut videoillamme esittelijänä tuoden projekteihin asiantuntevaa osaamista, positiivisuutta ja energisyyttä. Taustatyö on aina tehty huolellisesti ja voimme luottaa täysin siihen, että asiat hoituvat sovitusti tai vielä paremmin, kehuu Jukkatalon markkinointipäällikkö Essi Gregori. 

Jukkatalollakin allekirjoitetaan videoiden kasvava suosio.

— Videon keinoin tietoa voi välittää nopeasti, visuaalisesti ja selkeästi, Gregori tiivistää.