Helena Riihitupa Oy

Muutamme maailmaa kohtaaminen kerrallaan

Helena Riihitupa Oy on vahvasti kasvava valtakunnallinen yritys, jonka kaiken toiminnan keskiössä ovat kohtaamiset.

Helena Riihitupa Oy:n kasvutarina palkituksi kohtaamistoimistoksi alkoi jo vuonna 2011, kun alkujaan vain itsensä työllistänyt Helena Riihitupa perusti omaa nimeään kantavan toiminimen. Yrityksen liiketoiminta kasvoi ajan kulessa siinä määrin, että yhtiömuoto päivitettiin osakeyhtiöksi yrityksen kuudentena toimintavuonna – vuonna 2017.

Tänä päivänä Helena Riihitupa Oy työllistää 14 vakituista työntekijää sekä toimii kiinnostavana ja reiluna työnvälittäjänä yli 600 tekijälle.

Rohkeus ja periksiantamattomuus toivat Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon

Helena Riihitupa palkittiin vuonna 2022 Pirkanmaan vuoden nuorena yrittäjänä sekä valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun 2. sijalla. Tunnustukset myönnettiin periksiantamattomasta ja innovatiivisesta työskentelystä oman liiketoiminnan mahdollistamiseksi, kun pandemiaa seuranneiden kokoontumisrajoitusten myötä siitä tuli käytännössä mahdotonta.

Alkujaan vahvasti tapahtuma-alalle profiloitunut yritys lanseerasi tiiviillä aikataululla uusia palveluja, joiden avulla ennen fyysisissä kohtaamisissa tehty asiakashankinta ja asiakassuhteiden hoito toteutettiinkin etäyhteyksin. Asiakasymmärryksen ja rohkeuden avulla yritys nousi pandemian langettamista varjoista entistä vahvempana ja ylsi vuonna 2021 ennätykselliseen miljoonan euron liikevaihtoon. Vaikka Vuoden nuori yrittäjä -tunnustus annettiin yrittäjälle itselleen, jalustalle nostettiin myös yrityksen sisukas henkilöstö sekä uskolliset asiakkaat.

Palvelutuotekehittelyä seurannut positiivinen vastaanotto rohkaisi yrittäjää palkkaamaan lisää väkeä. Yrityksessä on aina annettu ilolla lisävastuuta ansioituneille tekijöille, joista pitkäaikaisimmin yrityksen toiminnassa mukana vaikuttanut myyntijohtaja ja yrittäjän sisko Henriikka Riihitupa hyppäsi osakkaan saappaisiin joulukuussa 2022. Vuonna 2022 liikevaihtokin tuplaantui ja ylitti kaksi miljoonaan euroa.

Entistä ammattimaisempi yritys tapahtumien sydämessä

Vaikka Helena Riihitupa Oy on aina vaalinut brändiään helposti lähestyttävänä ja maanläheisenä perhebisneksenä, yritys on kuluneen vuoden aikana ottanut askelia kohti entistä ammattimaisempaa johtamista.

Operatiivinen johtaja Elisa Karimo on kirjoittanut auki yrityksen ensimmäisen strategian ja teetättänyt jo toistamiseen sekä promoottoreille että asiakkaille suunnatut tyytyväisyyskyselyt. Kyselyillä koottu arvokas palaute puhuu yrityksen palvelulupauksien puolesta: yritys perehdyttää tekijänsä huolellisesti, välittää mielenkiintoisia toimeksiantoja sekä tuo asiakasyrityksillensä aitoa lisähyötyä kohtaamisten kautta. Myös liiketoiminnan läpileikkaavia arvoja on pohdittu syvällisemmin: on tärkeää sekä seistä omien arvojensa takana että peräänkuuluttaa niitä myös omilta yhteistyötahoiltaan.

Helena Riihitupa Oy on aina viihtynyt kirjaimellisesti siellä missä tapahtuu – nykyiset toimitilatkin sijaitsevat aivan tapahtumien sydämessä Tampereen Nokia Arenalla. Tulevaisuudessa yritys haluaa paitsi jatkaa vakaan kasvun tiellä, mutta myös olla alansa luotettavin toimija sekä palvella asiakasyrityksiä entistä kokonaisvaltaisemmin.

Lue myös:
”Yrittäjät: Helena Riihitupa on Pirkanmaan vuoden nuori yrittäjä”

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

5 + 6 =

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere