Helena Riihitupa Oy

Kaiken keskiössä ovat kohtaamiset

Me olemme kohtaamistoimisto Helena Riihitupa Oy – markkinoinnin, tapahtumatuotantojen ja asiakashuollon ammattilaiset palveluksessanne.

Helena Riihitupa Oy:n kasvutarina palkituksi kohtaamistoimistoksi alkoi jo vuonna 2011, kun alkujaan vain itsensä työllistänyt Helena Riihitupa perusti omaa nimeään kantavan toiminimen. Kun yrityksen liiketoiminta kasvoi ajan kuluessa, yhtiömuoto päivitettiin osakeyhtiöksi yrityksen kuudentena toimintavuonna – vuonna 2017. Helena Riihituvan sisko, yrityksen nykyinen myyntijohtaja Henriikka Riihitupa, osti liiketoiminnasta osuuden vuonna 2022, jolloin kohtaamistoimistosta tuli virallisesti perhebisnes.

Tänä päivänä Helena Riihitupa Oy työllistää 14 vakituista työntekijää sekä toimii kiinnostavana ja reiluna työnvälittäjänä yli 600 tekijälle. Toimistomme sijaitsee Nokia Areenalla tapahtumien sydämessä, mutta työmaamme on koko maailma. Olemme verkostoituneet laajalle, ja tapahtumatekijäpoolimme kattaa valtakunnan joka kolkan.

Rohkeus, yhteistyö, asiakaslähtöisyys. Ja kohtaamiset.

Mittaamme asiakastyytyväisyyttämme vuosittain, ja vuonna 2023 saavutimme globaalisti käytössä olevalla mittaristolla maailmanluokan lukemat: 85 NPS-pistettä. Asiakaskuntamme on tyytyväisiä palveluihimme aina ideoinnista ja tarvekartoituksesta toimeksiannon toteutukseen, jälkihoitoon ja raportointiin. 95 % asiakkaistamme kokee palveluidemme tuovan heille aitoa hyötyä ja lisäarvoa.

Työskentelemme aina asiakaslähtöisesti, ja syvennymme asiakkuuksiin tavoitteenamme pitkäjänteinen brändikumppanuus. Vuosien varrella olemme laajentaneet palvelupalettiamme rohkealla ja periksiantamattomalla työskentelyotteella sekä viemällä kohtaamiset sinne, missä asiakkaidemme asiakkaat ovat. Haluamme aina kuunnella asiakkaidemme ajatuksia ja toiveita sekä ylittää asiakkaidemme korkeatkin odotukset.

Uskomme, että yhteistyössä on voimaa. Innovatiivisen ja kokeneen kumppaniverkostomme ansiosta pystymme ottamaan johtaaksemme massiivisetkin tapahtuma-, asiakashuolto- ja markkinointiprojektit, jotta asiakkaamme voivat keskittyä oman liiketoimintansa ydintoimintoihin. Työskentelemme aina yhdessä tiiminä jäsentemme laaja-alaisia ja erilaisia vahvuuksia hyödyntäen, ja päivystämme jokaisena tapahtumaviikonloppuna tarjoten niin tekijöillemme kuin asiakkaillemmekin tukea sekä suoran keskusteluyhteyden heidän sitä kaivatessa.

Rohkeus on yrityksemme tapa katsoa ympäröivää maailmaa. Kaikista ominaisuuksistamme juuri rohkeus mahdollisti yrityksemme tarinan jatkumisen pandemian kurimuksessa sekä raivasi lopulta tien ennenkokemattomaan kasvuun. Historiamme hiomina olemme valmiita haastamaan “näin on aina tehty” -ajattelumallin ja uskallamme kokeilla rohkeasti uutta. Uskomme pystyvämme luomaan asiakkaidemme tarpeet yhä paremmin kohtaavia palveluita ja kehittymään tekemisessämme paremmiksi, joka päivä.

Ja kohtaamiset. Ilman aitoja, kiehtovia ja mieleenpainuvia kohtaamisia me emme olisi palkittu, maailmanluokan NPS-pisteisiin yltävä kohtaamistoimisto. Kohtaamiset ovat kaiken toimintamme kova ydin.

Liiketoiminnan rohkea uudistus toi Vuoden Nuori Yrittäjä -palkinnon

Helena Riihitupa palkittiin vuonna 2022 Pirkanmaan vuoden nuorena yrittäjänä sekä valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun 2. sijalla. Tunnustukset myönnettiin periksiantamattomasta ja innovatiivisesta työskentelystä oman liiketoiminnan mahdollistamiseksi, kun pandemiaa seuranneiden kokoontumisrajoitusten myötä siitä tuli käytännössä mahdotonta.

Alkujaan vahvasti tapahtuma-alalle profiloitunut yritys lanseerasi tiiviillä aikataululla uusia palveluja, joiden avulla ennen kasvokkaisissa kohtaamisissa tehty asiakashankinta ja asiakassuhteiden hoito toteutettiinkin etäyhteyksin. Asiakasymmärryksen ja rohkeuden avulla yritys nousi pandemian langettamista varjoista entistä vahvempana ja ylsi vuonna 2021 ennätykselliseen miljoonan euron liikevaihtoon. Vaikka Vuoden nuori yrittäjä – tunnustus annettiin yrittäjälle itselleen, jalustalle nostettiin myös yrityksen sisukas henkilöstö sekä uskolliset asiakkaat.

Palvelutuotekehittelyä seurannut positiivinen vastaanotto rohkaisi yrittäjää palkkaamaan lisää väkeä, vaikka ajat olivat tapahtuma-alalle kauttaaltaan haastavat. Rohkeus palkittiin, ja seuraavan vuonna liikevaihtokin tuplaantui ylittäen kaksi miljoonaa euroa.

Lue lisää:
”Yrittäjät: Helena Riihitupa on Pirkanmaan vuoden nuori yrittäjä”

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

4 + 13 =

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere