HAE MUKAAN

Viihdytkö siellä missä tapahtuu?

PROMOOTTORIT, JUONTAJAT JA MUUT TAPAHTUMATEKIJÄT!

Oletko sinä kohtaamisen ammattilainen? Tuletko helposti juttuun erilaisten ihmisten kanssa? 

Etsimme jatkuvasti uusia kohtaamisen ammattilaisia erilaisiin ja monipuolisiin toimeksiantoihin, kuten promootio- ja juontotyöhön sekä puhelimitse tehtäviin asiakaskontaktointeihin. Työllistämme täysi-ikäisiä tekijöitä valtakunnallisesti ympäri Suomen ja tällä hetkellä listoillamme on jo yli 650 tekijää. 

Vaatimus- ja tavoitetaso tapahtumatekijöillemme on kova, mutta palkitsemme tekijämme ja haluamme sitouttaa hyvät tyypit meille hyvällä korvauksella. Kohtaamisen ammattilaiset työskentelevät meillä toimeksiantosopimuksella joko oman yrityksen kautta tai laskutuspalvelua hyödyntäen.

Työllistymistä parantaaksesi ja erottuaksesi positiivisesti hakijoiden joukosta toivomme hakulomakkeen tietojen olevan mahdollisimman kattavia.

Täytä siis rohkeasti alla oleva hakemus ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä!

Lisätietoja antaa: 

ELISA KARIMO

Operatiivinen johtaja

+358 40 416 5601

elisa@helenariihitupa.com

Hae mukaan muuttamaan maailmaa kohtaaminen kerrallaan

Täytä kaikki hakemuslomakkeen kentät huolellisesti. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Kaikki antamasi tieto parantaa edellytyksiämme ehdottaa juuri sinulle soveltuvia toimeksiantoja.

Minua kiinnostavat (valitse vähintään yksi):

Valitse tiedosto(t)Ei valittua tiedostojaSallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, jpe, png, pdf, doc, docx. Suurin sallittu tiedostokoko: 3 Mt

Valitse tiedosto(t)Ei valittua tiedostojaSallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx. Suurin sallittu tiedostokoko: 3 Mt

2 + 3 =

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere