PALVELUT

Kohtaamiskoulutus

Kohtaamiskoulutuksessa kokeneet tapahtuma-alan ammattilaisemme kertovat, miten omat asiakkaat ja potentiaaliset asiakkaat kohdataan mieleenpainuvasti. Koulutuksia pitävät kohtaamistoimistomme perustajajäsenet, yrittäjä-toimitusjohtaja Helena Riihitupa sekä myyntijohtaja Henriikka Riihitupa.

 Koulutuksessa käydään läpi eri kohtaamiskanavia sekä pohditaan yhdessä luottamuksen ja läsnäolon tärkeyttä. Koulutus antaa hyvät perustiedot sekä uutta inspiraatiota asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kohtaamiseen. Koulutus sopii erinomaisesti sekä jo pitkälle työurallaan ehtineille että ensiaskelia työelämässään ottaville.
 
Koulutuspaketti sisältää aina suunnittelupalaverin, jossa koulutuksen sisältö ja tavoitteet yksilöidään aina osallistujille sopivimmiksi.

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

6 + 2 =

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere