PALVELUT

 Tapahtumatuotannot

Fyysiset tapahtumat ovat tulleet jäädäkseen. Tapahtumakansa arvostaa aitoja ja välittömiä kohtaamisia enemmän kuin koskaan ennen.

Otamme hoitaaksemme kaikenkokoiset tapahtumatuotannot aina suunnittelusta ja koolle kutsumisesta toteutukseen ja jälkimarkkinointiin. Toteutamme kokemuksella ja ammattitaidolla muun muassa toimipisteavajaiset, messujen ja ammattitapahtumien osastototeutukset, henkilöstöjuhlat ja gaalat. Järjestämme myös hyvinvointitapahtumia ja virkistyspäiviä, joiden puitteet ja ohjelma-osiot suunnittelemme osallistujien ikäjakaumaan, mielenkiinnonkohteisiin ja kuntotasoon sopiviksi. Moniammattillinen kumppaniverkostomme huolehtii tarvittaessa myös tapahtuman taltioinnista ja striimauksesta.

Otamme kaikissa tapahtumiin liittyvissä järjestelyissä huomioon aina asiakkaan yksilölliset toiveet ja tarpeet sekä tapahtumaturvallisuuteen liittyvät toimet. Muu palveluvalikoimamme sopii hyvin yhdisteltäväksi osaksi tapahtumatuotantoa.

”Menestyksekäs tapahtumatoteutus vaatii pitkäjänteistä ja ammattimaista työskentelyä — Vain siten voidaan ylittää sekä asiakkaan että kävijöiden odotukset.”

”Tapahtumatuotantojen projektijohtaja Mikael Wänskä haluaa palvella asiakkaat hyvin jo ennen tuotantopäätöstä: ”Tuotannollisiin toimiin päästään kohtaamisen kautta”.”

”Kulttuurituottaja Laura Katajala uskoo fyysisten tapahtumien vetovoimaan myös tulevaisuudessa.”

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

1 + 11 =

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere