PALVELUT

Asiakaskontaktoinnit puhelimitse

Asiakaskontaktointipalveluiden avulla laajankin asiakaskannan jokainen asiakas voidaan kontaktoida henkilökohtaisesti. Puhelimessa keskusteleminen on mitä mainioin tapa kartoittaa asiakkaan toiveita ja tarpeita. 

Pidämme huolta yrityksen asiakassuhteista monipuolisten asiakaskontaktoitipalveluidemme avulla. Asiakaskontaktointipalveluita voi hyödyntää muun muassa asiakkaiden aktivoimiseen, ohjeistamiseen, koolle kutsumiseen tai vaikka tarvekartoituksen tuottamiseen.

Ystävälliset ja asiantuntevat soittajamme jättävät positiivisen muistijäljen ja yksilöllisen kohdatuksi tulemisen kokemuksen. Toimimme vaivattomasti erilaisissa sähköisissä toimintaympäristöissä, ja voimme tehdä kirjauksia ja päivityksiä suoraan asiakkaan omiin tietojärjestelmiin. Puheluiden annista tuotamme aina kattavat raportit ja koosteet, joita asiakas voi käyttää omaan myynninedistämiseensä.

KOHTAAMISKOKEMUKSIA

Asiakkaiden kertomana

”Soittajat eivät vain puhu asiaa lävitse, vaan saamme kattavasti erilaisia oheispalveluita kontaktointipalvelun yhteydessä. Olemme myös olleet valtavan tyytyväisiä soittajien valmiuksiin omaksua uutta tietoa ja meidän omia järjestelmiämme. Asiakkaidemme luottamus ja asiakkaidemme ajan arvostaminen ovat meille valtavan tärkeitä asioita, joten tällaista yhteistyötä täytyy tehdä vain luotettavan ja laadukkaan instanssin kanssa.”

IRENE JÄRVIÖ

Markkinointipäällikkö, Avesco Finland

”Asiakaskontaktointi on tuloksellista asiakassuhteiden hoitoa, josta jää yksilöllinen kohdatuksi tulemisen kokemus.”

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

8 + 2 =

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere