Pandemia-aikana toteutetut rohkeat rekrytoinnit ja palvelutuotekehittely siivittivät Helena Riihitupa Oy:n liikevaihdon lähes sadan prosentin kasvuun. Periksiantamaton ja innovatiivinen työote toi Helenalle Riihituvalle Pirkanmaan Vuoden Nuori Yrittäjä -tunnustuksen. 

Helena Riihitupa valikoitui Vuoden Nuori Yrittäjä -mittelöön, kun hänen rinnallaan matkaa taittanut yrityksen projektijohtaja Tiina Stork ilmoitti yrittäjän yllätyksenä mukaan. Pirkanmaalaisraati vakuuttui Helenan kulkemasta yrittäjätaipaleesta ja nimesi hänet ensin ehdolle sekä myöhemmin voittajaksi.

— Yrittäjä Helena Riihitupa on osoittanut ainutlaatuista periksiantamattomuutta ja innovatiivisutta, joka ansaitsee tulla palkituksi. Yritys oli toiminut osakeyhtiömuotoisena vasta kaksi tilikautta, kun koronapandemia kolkutti ovella ja vei tapahtuma-alan kuolioon lähes kahdeksi vuodeksi, Pirkanmaan nuorten yrittäjien johtoryhmä lausuu ja jatkaa:

— Yrittäjä ei lamaantunut, vaan voimaantui kehittämään yrityksensä palveluvalikoimaa sen hetkiset rajoitteet huomioiden. Yrittäjä ei kuitenkaan luopunut tavoitteestaan työllistää myös muita ja sen myötä kasvaa yhdeksi Suomen suurimmista ja parhaista messutyöskentelyyn keskittyneistä promootiotoimistoista.

Pirkanmaan Vuoden Nuoren Yrittäjän valinnasta on uutisoitu näyttävästi muun muassa Aamulehdessä sekä Yrittäjä-lehdessä. 

Aamulehti: https://www.aamulehti.fi/talous/art-2000008805341.html

Yrittäjä: https://issuu.com/pirkanmaanyrittajat/docs/pylehti_4_2022/4

Ensin ehdokkuus ja myöhemmin myös voitto tulivat Helenalle täytenä yllätyksenä. 

— Vaikka tiedän miten upea kasvutarina meillä on tässä täydessä vauhdissa, en siltikään voinut kuvitella voittavani, koska Pirkanmaa on täynnä niin valtavan hienoja yrityksiä ja yrittäjiä. Kun sain soiton voitosta, olin aivan sanaton, liikuttunut ja kiitollinen. Samalla sydämeni täytti ylpeys ja sillä hetkellä minulle jotenkin vasta konkretisoitui ja kirkastui, mitä on tullut saavutettua muutosten pyörteissä. Tunnustus tuo ihan uudenlaista merkitystä kaikkeen tekemiseen. Hienoin hetki koko yrittäjätaipaleellani, yrittäjä-Helena sanoo. 

Pirkanmaan Vuoden Nuorena Yrittäjänä hän haluaa nostaa jalustalle ennenkaikkea kollegoitaan, mutta myös uusiin palveluihin rohkeasti luottaneita asiakkaita. 

— Lämpimät kiitokset kuuluvat monelle taholle, mutta ihka ensimmäisenä omalle henkilöstöllemme. Henriikka Riihitupa sekä Tiina Stork olivat rinnallani, kun korona iski. Heillä on siis tietenkin erityinen rooli siinä hetkessä, kun piti pyyhkiä pettymyksen kyyneleet. Kiitos myös kaikille projektiluontoisesti töitä tehneille, jotka ovat antaneet parastaan. He ovat asiakastyytyväisyyden säilyttämisessä äärimmäisen tärkeässä roolissa. Ilman asiakkaita ei olisi liiketoimintaa, joten en voi kylliksi kiittää niitä yrityksiä, joita olemme saaneet palvella. Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille ja sidosryhmille, ja kiitos tietenkin perheelle ja ystäville tuesta ja tsempeistä. Kiitos jokaiselle, joka on ollut matkassa mukana, Helena luettelee.