PALVELUT

Juontotyö

Ammattitaitoinen juontaja työskentelee aina vuorovaikutuksessa yleisön ja haastateltavien kanssa. Juontaja on sanavalmis esiintymisen ammattilainen, jolla on myös kykyä reagoida muuttuviin tilanteisiin. 

Verbaalisesti lahjakkaat ja valovoimaiset juontajamme toimivat tunnelman luojina muun muassa messulavoilla, kutsuvierastilaisuuksissa, kauppakeskuksissa, urheilukilpailuissa, konserteissa, avajaistapahtumissa ja yritystilaisuuksissa. Kokeneet tekijämme vievät tilaisuudet lävitse suunnittelussa aikataulussa sekä yhdistelevät vaivattomasti erilaisia osioita, kuten haastatteluita ja osallistavia aktiviteetteja osaksi ohjelmaa. Juontajamme samaistuvat mutkattomasti kohdeyleisön huumoriin ja omaksuvat tapahtumaan teemoihin liittyvää taustatietoa työskentelynsä tueksi.

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

14 + 8 =

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere