PALVELUT

Promootiopalvelut

Kiehtova kohtaaminen kiireen keskellä voi olla yhteistyökumppaanuuden alku. Promoottorit ja tapahtumaedustajat huolehtivat asiakasosastojen tunnelmasta ja poimivat kävijävirrasta potentiaaliset asiakkaat.

Välitämme ammattitaitoiset pr-henkilöt ja tapahtumaedustajat messuille, yritystapahtumiin, kutsuvierastilaisuuksiin, tuotelanseerauksiin — ihan minne vain. Perehdymme aina huolellisesti edustamamme yrityksen tuotteisiin ja palveluihin, jotta voimme kohdata asiakkaamme asiakkaat parhaimmalla mahdollisella asiantuntemuksella.

Pidämme ensiarvoisen tärkeänä, että edustamiemme yritysten omat ammattilaiset saavat keskittyä omaan ydinosaamisensa. Läsnäolomme messuilla takaa sen, että kaikki tulevat kohdatuiksi ja saavat positiivisen asiakaspalvelukokemuksen vilkkaassa tapahtumaympäristössä.

Tuloshakuiset tekijämme huolehtivat muun muassa liidien keräyksestä ja auttavat asiakasyrityksiämme tavoittamaan heille oikean kohderyhmän tapahtumaosallistujien joukosta. Tarjoamme ratkaisut myös liidien dokumentointiin helposti käytettävässä ja tietosuojasäännöksiä noudattavassa formaatissa.

KOHTAAMISKOKEMUKSIA

Asiakkaiden kertomana

”Tämä yhteistyö on ollut meille todella arvokasta. Liidien keräys on Helena Riihitupa Oy:n promoottoreiden ansiosta merkittävästi tehostunut ja yritys on hyvin ammattimaisella ja iloisella asenteella saanut vahvistettua yrityksemme brändiä tapahtumissa.”

MERI OIKARINEN

Markkinointipäällikkö, Pihla Group

”Promoottori on kohtaamisen ammattilainen, joka poimii tapahtuman kävijävirrasta
potentiaalisimmat asiakkaat ja edustaa yritystä sen omien ammattilaisten rinnalla.”

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

12 + 9 =

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere