Helena Riihitupa Oy:n pitkäaikainen projektipäällikkö Tiina Stork työskentelee tästedes yrityksen projektijohtajana. Uudessa roolissaan Tiina toimii projektipäälliköiden esimiehenä ja vastaa muun muassa projektikokonaisuuksien työnjaosta. 

— Huolehdin siitä, että kaikki sujuu. Tämän uuden roolin myötä työnjako selkeytyy ja yhteistyö projektipäälliköiden kanssa syvenee. Projektipäälliköt voivat myös entistä luontevammin kääntyä puoleeni kun tarvitsevat neuvoa tai apua, Tiina kertoo.

Kun yrittäjä Helena Riihitupa ja hänen siskonsa Henriikka alkoivat jakaa yrityksen hallinnollista vastuuta ensimmäisen kerran kaksi vuotta sitten, Tiina hyppäsi projektipäällikön saappaisiin. Ennen projektipäällikön pestiä Tiina veti menestyksekkäästi Designtalon tiimiä Asuntomessuilla ja teki vuoden ajan monipuolisen sarjan keikkoja promoottorina.

— Tiina on ollut kasvussa ja kehityksessä vahvasti mukana. Hän tuntee yrityksemme palvelut ja brändin sekä huolehtii yrityksen brändimielikuvasta tekemällä aina työnsä huolellisesti. Lisäksi Tiinalla on hyvä kosketus niin projektipäällikköyteen kuin kenttätyöhönkin. Hän osaa johtaa kokonaisvaltaisesti, mutta ymmärtää myös yksityiskohtien päälle, Helena luettelee.

Tiina on ottanut uuden roolinsa vastaan luottavaisin mielin, mutta innoissaan. 

— Tässä roolissa saan tuotua enemmän omia vahvuuksiani esille. Tykkään organisoida, ja olen jo aiemmin hallinnut isoja messukokonaisuuksia, joissa meillä on ollut paljon asiakkuuksia. Tämä on minulle siis tosi mieluista ja luontevaa hommaa, Tiina summaa.

Helena Riihitupa Oy:lle Tiina tuli aikanaan hakeneeksi työskenneltyään ensin myyntityössä ja sitä ennen hevosalalla. Hevoset ja ratsastus ovat olleet Tiinan rakas harrastus, elämäntapa ja lopulta työ jo lapsesta lähtien. Hän on työskennellyt hevosten parissa myös neljä vuotta Saksassa. 

Helena ja Henriikka kehuvat Tiinaa niin työkaverina kuin ystävänä.

— Tiinan tukeen on voinut aina luottaa. Hän on ottanut vastuuta ja ohjakset käsiinsä vaikeissakin paikoissa, Helena kehuu.