PALVELUT

Mainoskuvaukset ja mallit

Laadukas mainos on yrityksen käyntikortti. Kaupallisten sisältöjen viestiä voi kirkastaa mallin tai ammattinäyttelijän ilmaisutaidollisella osaamisella.

Toteutamme kaupalliset mainoskuvaukset kaikkiin formaatteihin ammattitaidolla aina suunnittelusta valmiin ja editoidun materiaalin toimittamiseen. Tuotamme yhdessä ammattitaitoisen kumppaniverkostomme kautta muun muassa televisiomainokset, sosiaalisen median sisällöt, printtijulkaisut lehtiin, tienvarsimainokset sekä muut markkinointimateriaalit.

Huolehdimme asiakkaan niin toivoessa kaikista kuvausjärjestelyistä: käsikirjoitamme mainoksen, suunnittelemme ja varaamme kuvauslokaation, rekrytoimme valo- tai videokuvaajan, bookkaamme ja ohjeistamme julkaisuun mallin tai näyttelijän sekä toimimme tilaajan äänenä materiaalin jälkituotannossa. Tarvittaessa autamme myös valmiin materiaalin julkaisussa ja levityksessä. Kymmenien ammattimalliemme- ja näyttelijöidemme reservistä löytyy ajattomuutta ja diversiteettiä.

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere