PALVELUT

Hyvinvointi- ja virkistyspäivät

Irtiotto tavanomaisesta työviikosta tuo myös motivaatiota arjen tekemiseen. Hauskanpito ja hyvä yhteishenki vahvistavat tulevaisuusjännettä, luovat merkityksellisyyden kokemuksia ja boostaavat työntekijöiden ammatillista itsetuntoa. 

Suunnittelemme yrityksille voimauttavia hyvinvointitapahtumia, joissa toimiston tai työmaan ulkopuolella vietetty työpäivä rikkoo iloisesti rutiineja ja syventää työyhteisön yhteenkuuluvuuden tunnetta. Huomioimme jo suunnitteluvaiheessa jokaisen henkilökuntaan kuuluvan, ja luomme raamit hauskalle ja turvalliselle yhdessäololle aina työntekijöiden ikäjakauman ja kuntotason huomioiden.

Ohjelmistoomme kuuluu muun muassa teemakokouksia, esimiesten liikuntapäiviä, valmennuksia ja paljon muuta. Kerromme mielellämme lisää erilaisista aktiviteeteista ja autamme sopivimman ohjelmapaketin valinnassa. Kun mieluisa ohjelmapaketti on valittu, huolehdimme kaikista käytännön järjestelyistä.

Kysy lisää palveluistamme

Tuotamme todennettavaa ja positiivista asiakasarvoa, ja palvelemme ilolla asiakkaita, joiden arvomaailmaan voimme sitoutua. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Haluatko promoottoriksi?

Tuletko vaivattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Oletko huolellinen, asiakaspalveluhenkinen ja kuin kotonasi siellä, missä tapahtuu? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja hae rohkeasti promoottoriksi!

Kansikatu 1B t1
33100 Tampere