Syyskuussa työnsä aloittaneet projektipäälliköt ovat yhtä mieltä siitä, että Helena Riihitupa Oy on onnistunut brändäämään itsensä kunnianhimoisten ja motivoituneiden tekijöiden työpaikaksi. 

Jääurheilualla erilaisissa rooleissa työskennellyt Marko Reunanen aloittaa syyskuussa työnsä Helena Riihitupa Oy:n projektipäällikkönä. Markolla on takanaan vuosien kokemus myynnistä ja asiakaspalvelusta, ja hän on toiminut myös jääkiekkovarusteiden maahantuojan koulutus-, tapahtuma- ja sovitusvastaavana. Marko on palvellut koko työuransa aktiivista ja liikkuvaa asiakaskuntaa, jonka kanssa tarvitaan sekä yksityiskohtaista tuotetuntemusta että hyviä sosiaalisia taitoja.

— Motivoitunut, haasteiden edessä sisuuntuva, kokonaisuudet hyvin hallitseva ja vuorovaikutustilanteissa aina edukseen erottuva, kuvailee sekä tapahtumakentillä että rekrytointimatkallakin Markon osaamisesta vakuuttunut yrittäjä Helena Riihitupa.

Marko on työskennellyt yrityksen listoilla tapahtumatyöntekijänä jo tovin ja edustanut messutapahtumissa muun muassa Tammer Brands-tuoteperheen Mustang-brändiä, Fanni K:ta ja Rentoa. Marko on vastannut itsenäisesti niin messuosastojen rakentamisesta kuin tuotteiden myynnistäkin. 

— Markon asiakaspalvelutaustan ja myyntihenkisen työotteen ansiosta hänelle on voinut huoletta luottaa tavoitteellisiakin työtehtäviä, joissa hän on menestynyt erinomaisesti, Helena kehuu. 

Tapahtumakentät jäävät osaksi Markon työmaata, vaikka projektipäällikön arjesta leijonan osa onkin suunnittelua ja promoottoreiden lähiesimiehenä toimimista. 

—Sain jo keikkaillessani paljon vastuuta, ja kokonaisuuksista itsenäisesti huolehtiminen rohkaisi hakemaankin vastuullisempaan tehtävään. Tämä on todella vaihteleva työ rajattomine mahdollisuuksineen. Monissa erilaisissa rooleissa työskentely pitää työn mielekkäänä ja auttaa myös rakentamaan turvallisen ympäristön omassa tiimissä toimiville tapahtumatyöntekijöille, Marko sanoo. 

Projektipäälliköksi hakemiseen Marko sai rohkeutta nähtyään ja koettuaan yrityksen motivoituneen tavan tehdä töitä. Kasvuyrityksen hyvinvoivassa työyhteisössä vallitsi rehellisyyden kulttuuri ja tiimiläisiä sekä kannustettiin että tuettiin. 

— Asiat tehdään täällä hyvin alusta loppuun. Olen tottunut tekemään paljon töitä ja nautin työlle omistautumisesta, hän sanoo. 

Syyskuussa työ jatkuu osin siitä, mihin elokuussa jäätiin. Uudet työtehtävät tulevat vanhojen rinnalle pikkuhiljaa. 

— Kiva jatkaa jo tutuksi tulleiden työkavereiden sekä asiakkaiden kanssa ja syventyä näiden kumppanuuksien ylläpitämiseen sekä kehittämiseen. Samalla odotan myös uusia projekteja ja niihin heittäytymistä huipputiimin kanssa, Marko suunnittelee.