Helena Riihitupa Oy:n sisällöntuottajat ja ammattikirjoittajat taitavat tarinankerronnan ja tuottavat monipuolisesti tekstisisältöjä asiakkaiden erilaisiin viestintätarpeisiin. Kustannustehokkaita ja lisäaineettomia lasermerkintäratkaisuja tarjoava Cajo Technologies kerää asiakastarinoitaan yhdessä Helena Riihitupa Oy:n kanssa

Ulkoistettu sisällöntuotanto on helppo tapa panostaa yrityksestä ulospäin suunnattuun viestintään. Rutinoituneimmankin yrityksen arki on täynnä tarinoita, jotka mukaansatempaavasti kirjoitettuna tuovat yrityksen kanaviin uusia kävijöitä.

Sisällöntuotanto voi olla muun muassa yritysyhteistöistä kertovia referenssiartikkeita, yrityksen omia palvelu- tai tuote-esittelyjä, ajankohtaisia uutisia tai henkilökuvia. Ulkoistettua sisällöntuotantoa on helppo lähteä kokeilemaan vaikkapa nimitysuutisella.

— Esimerkiksi henkilöstö- ja nimitysuutisia jakavat somessa mielellään niin artikkelissa esiintyvät kuin heidän omat verkostonsakin. Uusista työpaikoista ja positioista ollaan poikkeuksetta hyvin ylpeitä, mikä boostaa yrityksen brändiä osana muuta viestintää, kertoo Helena Riihitupa Oy:n sisällöntuottaja Anna Lehtivuori. 

Onnistunut asiakaskokemus on tarinan aihio

Helena Riihitupa Oy on tuottanut Cajo Technologies Oy:lle heidän asiakkaidensa kokemuksista kertovia refenressiartikkeleita jo useampia. Cajo on lasermerkintäjärjestelmien kotimainen edelläkävijä, jolla on yli 400 asiakasta yli 60 maassa, mikä asettaa myös sisällöntuotannolle omat laatuvaatimuksensa.

—Helena Riihitupa Oy:n kautta olemme löytäneet meidät ja korkealaatuisen teknologiamme luontevasti omaksuneet taitavat sisällöntuottajat, jotka pystyvät yhdessä asiakkaidemme kanssa arvioimaan yhteistyön onnistumista ja kertomaan, kuinka kustannustehokkaat merkintäratkaisumme ovat auttaneet teollisia valmistajia tehostamaan tuotantoprosessejaan, kertoo Cajo Technologies Oy:n markkinointijohtaja Antti Linnola. 

Hakukoneoptimoitu teksti viitoittaa tien uusille asiakkaille

Vaikka liikkuvan kuvan suosio kasvaa, kirjoitetulle tekstille on yhä uskollinen kuluttajakuntansa. Teksti mahdollistaa usein aiheen syvällisemmän käsittelyn, ja kirjoitettu teksti on myös vahvoilla hakukoneissa. Video ja kuva myös täydentävät toisiaan.

— Cajon monipuoliset merkintäratkaisut soveltuvat käytännössä mille tahansa teollisuuden alalle, joten kaiken muun sisällöntuotantomme ohella myös erilaisille tekstimuotoisille esimerkkitapauksille kokonaisvaltaisen teknologiamme laajamittaisesta käytöstä löytyy paljon kysyntää, Linnola kertoo ja jatkaa:

— Hyvin kirjoitettu ja hakukoneoptimoitu teksti on asiakaslähtöinen, helposti lähestyttävä, ja sisältää runsaasti tärkeitä ja suuntaa antavia avainsanoja, jotta erityisesti lasermerkkauksesta ja tuotannon tehostamisesta kiinnostuneet toimijat sekä uudet asiakkaat löytävät Cajon lisäaineettomat lasermerkintäratkaisut vaivattomasti.

Puhutteleva sisällöntuotanto edellyttää asiakastuntemusta

Laadukkaan sisällöntuotannon edellytys on hyvä asiakastuntemus. Yksi Helena Riihitupa Oy:n palvelulupauksista on huolellinen valmistautuminen — siihen panostetaan myös sisällöntuotannon palveluissa. 

— Helena Riihitupa Oy on erittäin ammattitaitoinen ja valovoimainen tiimi osaajia, jotka ovat tulleet meille hyvin tutuiksi jo vuosien ajan. Sisällöntuottajina Helena Riihitupa Oy:n asiantuntijat ovat asialleen omistautuneita taitureita, jotka tekevät aina parhaansa. Helena Riihitupa Oy:tä on helppo suositella lämpimästi kaikille yrityksille, jotka haluavat panostaa entistäkin enemmän esimerkiksi sisällöntuotantoon, promootioon ja asiakkuuksien vaalimiseen, Linnola kehuu. 

Niin Cajo Technologies kuin Helena Riihitupa Oy:kin ovat molemmat vahvasti kasvun tiellä. Yhteinen suunta yhdessä jaetun arvomaailman kanssa luo hyvät edellytykset kumppanuudelle myös huomenna. 

— On selvää, että kannattava yhteistyömme Helena Riihitupa Oy:n kanssa jatkuu myös tulevaisuudessa. Cajo jakaa Helena Riihitupa Oy:n kanssa samat arvot – tavoitteena on asiakkaidemme entistäkin suurempi menestys!