Yrittäjä Helena Riihitupa vastaanotti arvostetun Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun toisen sijan ja puhui paneelikeskustelussa asiantuntijavieraana inhimillisestä johtajuudesta.

Tampereella järjestetyssä Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät -tapahtuman iltajuhlassa vietettiin ikimuistoisia hetkiä, kun Helena Riihitupa Oy:n perustaja ja yrittäjä Helena Riihitupa palkittiin Vuoden nuori yrittäjä -palkinnon toisella sijalla. Loppuunmyydyssä tapahtumassa pureuduttiin yrittäjyyden teemoihin ja juhlittiin kovan työn tuloksia. 

Jo aiemmin toukokuussa Helena Riihitupa palkittiin Pirkanmaan vuoden nuori yrittäjä -tunnustuksella, mitä seurasi paikka myös valtakunnan Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun kovatasoisesta finaalista. 

— Se oli yksi yrittäjätaipaleeni hienoimmista ja merkityksellisimmistä hetkistä. Vasta sillä hetkellä ymmärsin, mitä on tullut saavutettua muutosten pyörteissä, Helena kuvailee. 

Pirkanmaan vuoden nuori yrittäjä -kilpailun voitosta uutisoitiin kesällä näyttävästi muun muassa Aamulehdessä, Tamperelaisessa ja Yrittäjien omissa kanavissa. 

Aamulehti: https://www.aamulehti.fi/talous/art-2000008805341.html

Tamperelainen: https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/5447580

Yrittäjien omat kanavat: https://www.yrittajat.fi/uutiset/helena-riihitupa-on-pirkanmaan-vuoden-nuori-yrittaja%EF%BF%BC/

Palvelutuotekehittely auttoi yli pandemian ja toi yritykselle ennätyksellisen kasvun

Korona-pandemiaa edeltäneessä ajassa Helena Riihitupa Oy:n palvelut olivat pitkälti tapahtuma-alalle suuntautuneita. Kun maailma meni kiinni ja tapahtumat peruttiin, yritystä käytännössä kiellettiin harjoittamasta omaa liiketoimintaansa. Nopealla aikataululla Helena innovoi tiiminsä kanssa muutaman uuden palvelun, joita yrityksen uskolliset asiakkaat lähtivät ennakkoluulottomasti kokeilemaan. 

— Messut ovat monille yrityksille vuoden merkittävin markkinointitapahtuma, jossa hankitaan uusia kontakteja ja lyödään aluille yhteistyökumppanuuksia. Kun nämä tärkeät tapahtumat peruttiin, menimme asiakkaidemme asiakkaiden luokse erilaisia reittejä pitkin, Helena muistelee.

Vaikka huoli omasta liiketoiminnasta oli suuri, motivaatio ja palo kehitellä uusia palveluita sai alkunsa ennenkaikkea asiakkaiden tarpeista. Yritys lanseerasi asiakashankintaan keskittyneet puhelinprojektit sekä videotuotantojen suunnittelut asiakkaille. 

— Vuosien aikana kerrytetty asiakasymmärrys oli puolellamme. Kohtaaminen ei kadonnut — se vain muutti muotoaan, Helena tiivistää. 

Pirkanmaan vuoden nuori yrittäjä -titteli toi yrityksen arkeen positiivista nostetta. Kesä kului tapahtumien sykkeessä, syyskuussa Helena Riihitupa Oy:n tiimiin palkattiin kolme uutta osaajaa, ja lokakuussa yrittäjä nappasi Vuoden nuori yrittäjä -kilpailun toisen sijan. Kuljettu matka on lyönyt yrittäjän ällikällä. 

— Kiitos myös Suomen Yrittäjät, kun palkitsette haastavina aikoina tehdyn kovan työn. Kiitos kovasta työstä ei kuulu kuitenkaan yksin minulle, vaan mahtavalle tiimille, asiakkaille, yrittäjäverkostolle ja muille tukijoille. Olemme saaneet yhdessä kehittyä, oppia ja oivaltaa, Helena luettelee.